Landgoedwinkel

 

In de sfeervol ingerichte Landgoedwinkel worden o.a. (verse) producten verkocht die afkomstig zijn uit de moestuin. Zoals diverse soorten jam, zelfgeslagen honing, fruit, groente etc.. Ook voor een goede kop koffie of thee met zelfgemaakte taart, scones of een ambachtelijk vervaardigd mergpijpje, bent u hier aan het goede adres. Er zijn voorts allerlei streekspecialiteiten verkrijgbaar zoals Dikke Boom Schors, een specialiteit van Wereld Bakker Wijnand uit Laren en mosterd van Mosterdmakerij Braakhekke uit Harfsen.

Voorts bestaat het assortiment uit een uitgebreide keuze aan (cadeau)artikelen die een link hebben met het buitenleven. Zo zijn daar b.v. de mokken van Emma Bridgewater, de wenskaarten van Moniek Peek, een ruime collectie snijplanken (geschikt voor voedingsmiddelen) en nog veel meer. Zie de fotogalerij hieronder voor een impressie.

Openingstijden

 

De landgoedwinkel is geopend op vrijdag en zaterdag van 10.30 tot 16.30 uur

CONTACT:

Landgoed Verwolde
Jonker Emile Laan 5
7245 TL Laren GLD

☎ +31 (0)6 28773850
✉ julie@landgoedverwolde.nl

OVER ONS

Verwolde is een prachtig landgoed met diverse bezienswaardigheden, w.o. de Dikke Boom en Huis Verwolde. In de Moesgaard kan men genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

VOLG ONS !

Via Facebook en Instagram zijn wij ook te volgen wanneer het gaat om actuele informatie omtrent evenementen etc..