Theetuin is gesloten

Met héél veel plezier heb ik/wij de afgelopen 7 jaar de Theetuin gerund in de Moesgaard.
Het was bijzonder om jullie enthousiaste reacties te horen over deze mooie plek die ik samen met de vrijwilligers van Landgoed Verwolde heb gecreëerd.
Vanaf heden is er geen theetuin meer maar het landgoed blijft natuurlijk toegankelijk voor iedereen die even groen wil snuiven.

Tijd voor iets nieuws

Ik ben toe aan een nieuwe uitdagingMijn missie is om de Moesgaard tot een inspiratie locatie te maken. Een veilige bedding voor trainingen en workshops op het gebied van mindfulness & persoonlijke ontwikkeling/groei. Een plek waar mensen geïnspireerd raken en tot rust kunnen komen. Voor verbinding met jezelf, elkaar en de natuur.

De Moesgaard als Inspiratie Locatie

Daarnaast wil ik graag cursussen en lezingen aantrekken op het gebied van bos & natuurbeheer en hoe wij beter kunnen zorgen voor moeder aarde….
Hoe doe je dat? Ik ga mij laten verrassen wat er gaat ontstaan in de Moesgaard van Verwolde.
Wat ook blijft zijn:
  • De 8 Moesgaarddiners per jaar waar u zich voor kunt opgeven.
  • Een aantal Oogstdagen zodat u naast het proeven van wat de moestuin te bieden heeft ook groente, en allerlei andere producten kunt kopen. En op die dagen serveren wij natuurlijk koffie, thee & lekkers in de tuin.
  • De LANDGOEDWINKEL blijft  OPEN OP AFSPRAAK! Tijdens uw bezoek aan de winkel mag u wandelen in de theetuin onder het genot van een kop koffie of thee
    App of sms naar Sophia 06-28773850 (bellen lukt niet altijd hier in het bos😃)
  • De Kunstroute (hoop ik…), en nog veel meer mooie evenementen.
I want to make a difference…..
Dankjulliewel allemaal
Sophia