Puur genieten!

Voor veel wandelaars en fietsers is het een begrip: de Theetuin van Landgoed Verwolde. Als start van een bezoek aan het gebied of om even te ontspannen in de bijzondere omgeving van het Tuinmanshuis. In de tuin en de moesgaard, waar het verse fruit en de groenten zijn geoogst voor het taartje dat je bij je koffie of thee bestelt.

En neem ook een kijkje in de Landgoedwinkel zodat je die pure, eerlijke smaak ook thuis kunt delen. Wat dat betreft is er aan al dat goeds niets veranderd. Wel anders dan voorheen zijn de openingstijden. In de agenda staat op welke weekenden we open zijn van 10.30 tot 16.30 uur. Graag tot ziens!

Theetuin dagen

9 & 10

mei
za zo
10.30 – 16.30

Moederdagdromen in de Theetuin

De liefste moeders beleven de mooiste dag in de Theetuin van Landgoed Verwolde

30 & 31

mei
za zo
10.30 – 16.30

Pinksteren in de Theetuin

Een weekend om lekker landerig te genieten. Waar anders dan in de Theetuin van Landgoed Verwolde?

4 & 5

juli
za zo
10.30 – 16.30

Theetuin Weekend

Deze zaterdag en zondag zijn de Theetuin, de Moesgaard en de Landgoedwinkel open. Graag tot ziens!

12

juli
zo
10.00 – 16.00

Landelijke open Imkerijdag

Imkers vertellen op Landgoed Vervolde over hoe belangrijk bijen zijn voor het in stand houden van de natuur.

1 & 2

augustus
za zo
10.30 – 16.30

Theetuin Weekend

Deze zaterdag en zondag zijn de Theetuin, de Moesgaard en de Landgoedwinkel open. Graag tot ziens!

12 & 13

september
za zo
10.30 – 16.30

Theetuin Weekend Indian Summer

Deze zaterdag en zondag zijn de Theetuin, de Moesgaard en de Landgoedwinkel open. Graag tot ziens!

Over de Theetuin

De Theetuin is gevestigd in de voormalige Moesgaard, de deels ommuurde moestuin die in vroeger jaren de bewoners van Huis Verwolde van groente en fruit voorzag. De tuin beslaat een oppervlakte van ca. 8000m² en bestaat uit drie delen: een moestuin, een bloementuin en een boomgaard. Het is een oase van rust, omgeven door bos waar volop gewandeld en gefietst kan worden.

Midden in dat prachtige geheel creëeren we tijdens de Theetuin Weekenden zitjes, zodat u in alle rust kunt u genieten van de diverse versnaperingen die u kunt bestellen in de Landgoedwinkel.

 

Moesgaard diners

De producten van de moestuin worden in onze Moesgaard diners verwerkt en zijn uiteraard ook te koop in de Landgoedwinkel, vers of als jams

  • De bloementuin is om van te genieten en op verzoek kunnen we een rondleiding geven, al dan niet in combinatie met de moestuin;

  • De boomgaard bestaat uit 30 oude rassen hoogstam fruitbomen. Ze zijn in 2012 gepland en worden met liefde verzorgd. Van de opbrengst kunt u in de Theetuin genieten in de vorm van eigen gemaakt appelsap;

  • Als laatste heeft onze imker Gerrie diverse bijenkasten naast de moestuin staan en slaat regelmatig de honing die uiteraard ook in de Landgoedwinkel te koop is.

CONTACT:

Landgoed Verwolde
Jonker Emile Laan 5
7245 TL Laren GLD

☎ +31 (0)6 28773850
✉ julie@landgoedverwolde.nl

OVER ONS

Verwolde is een prachtig landgoed met diverse bezienswaardigheden, w.o. de Dikke Boom en Huis Verwolde. In de Moesgaard kan men genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

VOLG ONS !

Via Facebook en Instagram zijn wij ook te volgen wanneer het gaat om actuele informatie omtrent evenementen etc..