Hout kopen

 

Al ons stook- en timmerhout is afkomstig van eigen bospercelen. Het stookhout bestaat o.a. uit eiken-, beuken-, berken en acaciahout. Bij bestellingen kan er worden gekozen voor één bepaalde houtsoort (b.v. eiken) of voor gemengd hout. Het hout wordt ca. 1 1/2 jaar gedroogd in open schuren, zodat het direct na levering gereed is voor gebruik.  

Stookhout

 

Standaard is ons haardhout netjes gezaagd en gesplitst in handzame blokken. Prijzen zijn voor eiken en Acacia: € 75,00 per gestorte kuub. Gemengd hout kost: € 65,00 per gestorte kuub. Bezorging is mogelijk in de omgeving van Lochem. Bezorgkosten zijn € 10,00 per kuub met een minimum van € 20,00 (de minimumbestelling bij bezorging is 2 kuub). 

Daarnaast hebben we voor diegene die zelf de bijl wil hanteren niet gekloofde blokken gemengd hout, waarvan het leeuwendeel eiken is. Dit is voor € 55,00 per kuub af te halen. Ook hebben we blokken van 1 meter lengte, niet gesplitst gemengd hout dat voor € 40,00 per kuub af te halen is.

Als laatste hebben we schaaldelen (Douglas, vuren en eiken) met lengtes tussen de 3 en 5 meter die voor € 20,00 per kuub af te halen zijn.

Bestellen bij Paul : 06 512 95 975 of  paul@landgoedverwolde.nl 

 

Timmerhout 

 

Wanneer wij het over timmerhout hebben, dan wordt hiermee voornamelijk eiken- en douglashout bedoeld. Beide houtsoorten bezitten een hoge mate van duurzaamheid en ontwikkelen een mooie vergrijzing (wanneer het in onbehandelde vorm wordt toegepast). 

Het timmerhout is op afspraak af te halen op Landgoed Verwolde in Laren (GLD). 

 

Weidepalen en schaaldelen 

 

We hebben een ruime voorraad aan weidepalen, lengte rond de 1.75m. Prijs € 8,75 per stuk. Tevens schaaldelen met lengtes van 3 tot 5 meter. De prijs is € 20,00 per kuub (zelf af te halen op Landgoed Verwolde).  

Let op! De beschikbaarheid van zowel haard- als timmerhout kan wisselen. Neem daarom s.v.p. eerst contact op met Paul de Koning, dit is de persoon die de bestellingen opneemt en zicht heeft op de actuele voorraad. Paul is telefonisch bereikbaar via 06 512 95 975 of via paul@landgoedverwolde.nl

 

Klik hier voor een overzicht van de actuele houtvoorraad 

CONTACT:

Landgoed Verwolde
Jonker Emile Laan 5
7245 TL Laren GLD

☎ +31 (0)6 28773850
✉ julie@landgoedverwolde.nl

OVER ONS

Verwolde is een prachtig landgoed met diverse bezienswaardigheden, w.o. de Dikke Boom en Huis Verwolde. In de Moesgaard kan men genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

VOLG ONS !

Via Facebook en Instagram zijn wij ook te volgen wanneer het gaat om actuele informatie omtrent evenementen etc..