Haardhout & Timmerhout

Al ons stook- en timmerhout is afkomstig van eigen bospercelen. Het stookhout bestaat o.a. uit eiken-, beuken-, berken en acaciahout. Bij bestellingen kan er worden gekozen voor één bepaalde houtsoort (b.v. eiken) of voor gemengd hout. Het hout wordt ca. 1 1/2 jaar gedroogd in open schuren, zodat het direct na levering gereed is voor gebruik.

Wanneer wij het over timmerhout hebben, dan wordt hiermee voornamelijk eiken- en douglashout bedoeld. Beide houtsoorten bezitten een hoge mate van duurzaamheid en ontwikkelen een mooie vergrijzing (wanneer het in onbehandelde vorm wordt toegepast). Let op! De beschikbaarheid van het timmerhout kan sterk wisselen. Neem daarom s.v.p. eerst contact op met Paul de Koning, dit is de persoon die zicht heeft op de actuele voorraad. Hij is telefonisch bereikbaar via 06 512 95 975 of via paul@landgoedverwolde.nl.

Overzicht prijzen

Eiken en Acacia: € 75,00 per gestorte kuub. Gemengd hout: € 65,00 per gestorte kuub.

Het haardhout is op afspraak af te halen op Landgoed Verwolde. Bezorging is mogelijk in de omgeving van Lochem. Bezorgingskosten zijn € 10,00 per kuub met een minimum van € 20,00 (de minimumbestelling bij bezorging is dus 2 kuub).

Haardhout bestellen

Via onderstaande button kunt uw bestelling plaatsen

Timmerhout bestellen

Via onderstaande button kunt u uw bestelling plaatsen

CONTACT

Landgoed Verwolde
Jonker Emile Laan 5
7245 TL Laren GLD

☎ +31 (0)6 28773850
✉ julie@landgoedverwolde.nl

OVER ONS

Verwolde is een prachtig landgoed met diverse bezienswaardigheden, w.o. de Dikke Boom en Huis Verwolde. In de Moesgaard kan men genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

VOLG ONS !

Via Facebook en Instagram zijn wij ook te volgen wanneer het gaat om actuele informatie omtrent evenementen etc..