Agenda & Nieuws 2019

Ook in 2019 zullen wij weer de nodige evenementen gaan organiseren. Wij zullen u hiervan op de hoogte houden via deze website en onze Facebook pagina: www.facebook.com/LandgoedVerwolde. Ook via Instagram: landgoed_verwolde zijn wij te volgen.

Ons eerste evenement van dit jaar vindt plaats in het aankomende paasweekend, de jaarlijkse Kunstroute Lochem.

Op zaterdag 20 april, zondag 21 april en maandag 22 april is Landgoed Verwolde één van de deelnemende locaties in het kader van de Kunstroute Lochem 2019. De openingstijden op deze dagen liggen tussen 12.00 uur en 17.00 uur. De exposanten zijn Lucy Peters (www.lupelo.nl) met haar nieuwe, handgemaakte collectie tassen en accessoires. Kunstenares Laura Wijsman met schilderijen die allen een landelijk karakter hebben. En Diana Wesseldijk met o.a. haar mooie paardenschilderijen.

Op de site www.kunstinlochem.nl is nadere informatie te vinden omtrent de kunstroute en de deelnemende exposanten.

Moesgaard Diners 2019:

Zaterdag 11 mei, zaterdag 13 juli, zaterdag 3 augustus, zaterdag 24 augustus en zaterdag 14 september

Van harte nodigen wij u uit om aan tafel plaats te nemen bij een van onze Moesgaard Diners ! Kom genieten van al het lekkers dat Joke en Peter voor u gaan maken met ingrediënten uit de moestuin. Afhankelijk van het weer vindt dit evenement plaats in de tuin of in onze sfeervol ingerichte Deel. Prijs € 29,95 per persoon voor een mooi menu op een prachtige locatie. U wordt welkom geheten met een drankje. Graag aanmelden bij julie@landgoedverwolde.nl

Landelijke Open Imkerijdag: zondag 14 juli 2019