Agenda & Nieuws 2018

Ook in 2018 zullen wij de nodige evenementen gaan organiseren. Wij zullen u hiervan op de hoogte houden via deze website en onze Facebook pagina: www.facebook.com/LandgoedVerwolde. Ook via Instagram: landgoed_verwolde zijn wij te volgen.

DECEMBER 2018: 

Zaterdag 15 december: PRE-KERSTDINER OP VERWOLDE – Aanvang om 18.00 uur. Om alvast in de stemming te komen. Genieten van mooie gerechten in goed gezelschap op een prachtige locatie ! Aanmelden via julie@landgoedverwolde.nl.

NOVEMBER 2018: 

Zaterdag 17 november: HERFSTDINER OP VERWOLDE – Aanvang om 18.00 uur. Genieten van mooie gerechten in goed gezelschap op een prachtige locatie ! Aanmelden via julie@landgoedverwolde.nl.

OKTOBER 2018:

Zaterdag 20 oktober: HERFSTDINER OP VERWOLDE/HEIMWEE NAAR ITALIË – Aanvang om 18.00 uur. Onze koks Joke en Peter zijn net terug van een lange rondreis door Italië. Zij waren onder de indruk van de intense smaak van de gerechten die ze daar kregen voorgeschoteld. Dit komt niet in de laatste plaats door de pure ingrediënten waarmee wordt gekookt. Ook in de Moesgaard wordt gebruikt gemaakt van eerlijke producten. Deze vormen dan ook de basis van de gerechten die Joke en Peter voor u gaan bereiden op deze herfstavond. De volgorde van de gerechten: antipasti, primi piatti, secondi piatti, dolce piatti. Prijs € 29,50 (exclusief wijn).